Vijf leuke cadeautips om te geven bij een eerste date

Heb jij binnenkort een eerste date? Dan is dit natuurlijk ontzettend spannend. De kans dat je hier al weken naar uit hebt gekeken, die is ontzettend groot. Je bent al dagen aan het nadenken wat je aan moet trekken en inmiddels is ook de bestemming van jullie date bekend. Toch ontbreekt er nog één ding en dat is een cadeau. Je kunt immers niet met lege handen aankomen. Een bos bloemen is vaak een ietwat standaard cadeau en natuurlijk ook niet heel erg praktisch wanneer jullie bijvoorbeeld naar de film gaan. Kortom, genoeg stof tot nadenken dus. Om je te helpen, hebben wij maar liefst vijf leuke cadeautips voor je, voor tijdens een eerste date. Dus kun jij wel wat inspiratie gebruiken, lees dan snel verder!

Een bos rozen

Welke vrouwen vindt het nu niet super leuk om op een eerste date verrast te worden? Hoe leuk is het dan, dat dit met een grote bos rozen is? Rozen staan immers toch voor de liefde en zijn daarmee bij uitstek geschikt om als cadeau te geven om je date op een eerste afspraak mee te verrassen. Vind je een hele bos nu net iets te gek, dan kun je natuurlijk ook gewoon met één roos op de proppen komen. Zorg er dan wel voor dat deze roos dan ook wel echt perfect is.

cadeautips eerste dateChocolade

De meeste vrouwen zijn gek op chocolade, dus heb jij een eerste date met een vrouw, dan is het altijd goed om een doos bonbons mee te nemen.

Uiteraard is het wel belangrijk dat je van tevoren weet of ze dit wel op niet lekker vindt. Het is immers ook vervelend dat ze het om wat voor reden dan ook niet lekker vindt of niet mag hebben.

Wijn

Ga je voor safe, dan ga je voor wijn! Uiteraard moet je date dan wel gek zijn op wijn. Je kunt degene vast op voorhand eventueel polsen door te vragen wat ze graag drinken.

Aan de hand van deze informatie kun jij vervolgens filteren welke wijn jij denkt dat het beste in de smaak valt. Een goede wijn is immers altijd goed om te geven en nog veel leuker om te krijgen. Zo kun je voorzichtig een hint geven om deze fles elders op een ander tijdstip samen op te drinken. Uiteraard moet de date dan wel gezellig zijn en van beide kanten ook echt klikken.

Is je date eerder een bierdrinker, dan kan je hier enkele leuke biercadeau’s terugvinden!

Samen een hapje eten

Het kan natuurlijk ook heel goed zijn, dat je een cadeau toch niet helemaal vindt passen bij zo’n eerste date. Je kunt er dan natuurlijk ook gewoon voor kiezen om je date mee uit eten te nemen. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken over een ongemakkelijke situatie bij het afrekenen en is succes in de meeste gevallen gegarandeerd.

Een goed boek

Is je date gek op lezen? Dan is een goed boek natuurlijk altijd goed. Zorg er wel voor dat je exact weet wat voor genre hij of zij leuk vindt, want een cadeaubon geven is natuurlijk een absolute no-go op een eerste date.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *