Hoe kan je edelstenen gebruiken in je meditatie?

In de huidige tijd waarin we met elkaar steeds drukker worden en er steeds meer van ons wordt gevraagd, is tijdig je rust pakken essentieel. Dit kun je op een aantal verschillende manieren doen. Eén van die manieren waarop je dit kunt doen, is door te mediteren. Niet zomaar, maar met edelstenen. Ben jij momenteel al regelmatig bezig met meditatie en wil je graag weten hoe edelstenen hieraan bij kunnen dragen, lees dan rustig onderstaande artikel door. Hierin vertellen we je namelijk exact de voordelen en welke mogelijkheden het allemaal heeft.

edelstenenWaarom mediteren met edelstenen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te gaan mediteren. Het zorgt voor een stukje extra rust in je hoofd, waardoor je niet alleen beter je focus kunt houden, maar ook vaak stukken beter slaapt een minder gestrest bent. De reden waarom mensen ervoor kiezen om te mediteren met edelstenen, is omdat deze stenen een specifieke kracht bezitten. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je gehele lichaam tot rust komt, maar ook dat je specifieke chakra’s extra onder de aandacht kunt brengen wanneer dit nodig is.

Hoe kun je mediteren met edelstenen?

Mediteren kan op allerlei manieren, niet alleen zonder, maar dus ook met edelstenen. De meest gebruikte manier waarop dit doorgaans gebeurt, is door de edelsteen in je handen te houden. Op deze manier zorg je voor een direct contact tussen de edelsteen en het lichaam en is het effect het grootst. Zo kun je ervoor kiezen om één edelsteen in je hand te nemen, maar in beide handen één kan natuurlijk ook. Uiteraard hoef je ze niet per se vast te houden, maar kun je ze ook bij je in de buurt leggen of in je broekzak dragen of op een andere plek op of bij het lichaam.

Welke edelstenen gebruik je?

Je kunt allerlei verschillende edelstenen gebruiken om mee te mediteren. Wel is het belangrijk dat je exact weet wat welke edelsteen voor jou kan betekenen. Iedere steen bezit namelijk z’n eigen specifieke kenmerken, waardoor het belangrijk is wel de juiste steen te gebruiken. Als we gaan kijken naar het type edelstenen dat het meest geschikt is om mee te mediteren, dan komen we uit op onderstaande stenen:

edelstenen gebruiken in je meditatie

Is meditatie iets voor mij?

Voel jij je regelmatig onrustig en vind je het lastig om even helemaal tot jezelf te kunnen komen? Dan is mediteren absoluut een aanrader. Door te mediteren vergeet je namelijk even alles wat er om je heen gebeurt en kun je negatieve gedachtes volledig laten gaan. Dit zorgt er niet alleen voor dat je leer hoe hiermee om te gaan, maar ook dat je het voor jezelf in tal van andere situaties kunt toepassen. Mediteren is niet voor niets onder steeds meer mensen ontzettend populair. Het zorgt er namelijk voor dat je je rust vindt, iets wat vooral in de huidige tijd voor veel mensen een enorme uitdaging blijkt. Er wordt steeds meer van ons gevraagd, waardoor we onszelf steeds verder uitputten. Door regelmatig te mediteren, zorg je ervoor dat je dit op de juiste manier kunt managen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. Annelies Frequenie

    Hoi Marily,, wat ben ik blij om dit te lezen. Edelstenen zijn zo waardevol – en hun energie en vibraties helpen mij met zelfcontrole en rust. BEDANKT!!!

  2. Pingback:Hoe depressie je hele leven kan beheersen... - Marilynonline.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *