De mooiste trainingspakken voor seizoen 21/22

Met in de verte het nieuwe seizoen voor de deur, is het tijd om de garderobe aan te vullen. Welk trainingspak draag jij komend seizoen? Kies je voor het trainingspak van je favoriete club uit Nederland, of ga je voor de trainingspakken van internationale club? In dit artikel zetten we de mooiste trainingspakken voor seizoen 21/22 op een rijtje. Wanneer je onder de indruk was van de trainingspakken van afgelopen seizoen, dan is dit een goed moment om er nog een of twee te bestellen. De trainingspakken uit seizoen 20/21 worden nu met hoge kortingen aangeboden.

Keuze uit witte en zwarte trainingspakken

Wanneer je de trainingspakken van de verschillende Europese topclubs bekijkt voor het komende seizoen, valt een duidelijk onderscheid te maken tussen witte en zwarte trainingspakken. Paris Saint Germain is jaarlijks een van de clubs die voor een wit trainingsvest kiest. Ook het Italiaanse Juventus gaat voor een wit trainingsvest in combinatie met een zwarte trainingsbroek. Wanneer je op zoek bent naar een donker trainingspak, kan het trainingspak van FC Barcelona de juiste keuze zijn. Dit trainingspak bestaat uit een zwart trainingsvest met een trainingsbroek in diezelfde kleur.

PSG trainingspakOpvallende details in de trainingspakken

Onder meer Paris Saint Germain heeft samen met kledingsponsor Nike een fraai wit shirt ontworpen met roze lange mouwen. Het is een heel opvallend detail, waarmee je straks de blits kunt maken op het trainingsveld. Men combineert het witte shirt met roze mouwen met een zwarte trainingsbroek. Ook het trainingspak van Atletico Madrid viel op afgelopen seizoen.

Er werd gekozen voor een legergroene kleur, in combinatie met gouden strepen. Het trainingspak is nog steeds verkrijgbaar. Mogelijk wordt het komende seizoen voor vergelijkbare kleuren gekozen. Dat doet het Engelse Liverpool namelijk ook. Net als vorig jaar kiest Liverpool voor een donkerrood trainingspak met donkeroranje elementen.

trainingspakken ajax 2021Trainingspakken van Nederlandse clubs

Traditiegetrouw zijn ook de trainingspakken van Nederlandse clubs in trek. Met name de tenues van Ajax, Feyenoord en PSV doen het goed. Ajax presenteerde eerder al een fraai rood trainingspak. Het trainingsvest heeft opvallende strepen aan de zijkanten van de mouwen. De strepen beginnen in het wit en veranderen uiteindelijk naar een rode kleur. Het ziet er fraai uit!

PSV heeft zowel rode trainingsshirts voor het seizoen 21/22, als ook donkerblauwe en turquoise shirts. Met name met het turquoise trainingsshirt val je straks op bij de trainer. Het is een mooi shirt van kledingsponsor Puma, welke een paar donkerblauwe details kent. Andersom kent het donkerblauwe shirt verschillende turquoise elementen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *